Presentatietraining voor techneuten

Voor wie zijn passie voor inhoud en techniek ook goed wil kunnen overdragen

Presenteren voor techneuten

Met de inhoud van je presentaties zit het doorgaans wel goed. Maar als je wat wilt van je publiek, is er meer nodig dan alleen de inhoud. De Griekse staatsman Perikles zei ooit al eens: Kennis hebben zonder het vermogen deze over te brengen, is net zo erg als helemaal geen kennis hebben

Als professional moet je regelmatig andere mensen overtuigen van jouw mening of idee. In een vergadering met collega’s, tijdens een presentatie op een congres of een bij een klant, in een gesprek waarin jij jouw idee moet verkopen, of bij een stevige discussie bij de koffieautomaat…

Je verhaal goed kunnen overbrengen is in deze tijden een cruciale vaardigheid voor een succesvolle carrière. Ook voor techneuten.  En de oude Grieken wisten het al: kennis overbrengen doe je niet alleen met wat je zegt, maar vooral ook met hoe je het zegt.

In deze training leer je hoe je een sterk verhaal kunt houden. Zodat het publiek jouw presentatie onthoudt. Je leert hoe je op een ontspannen en gevatte manier om kunt gaan met kritische opmerkingen vanuit de zaal, zodat je het publiek voor je wint.

Gegevens training

Wat: Presenteren voor techneuten

Wanneer: In overleg

Waar: De training

Wie: Deze presentatietraining is speciaal bedoeld voor mensen met een technische achtergrond die wel eens of regelmatig een presentatie moeten geven.

Waarom: In deze training leer je hoe je je inhoudelijke kennis op zo’n manier kunt overbrengen dat deze blijft hangen bij het publiek.

Kosten: EUR 1050 exclusief BTW. Dit is inclusief cursusmateriaal, lunch en andere catering.

Interesse? Stuur een mailtje naar contact@horusdebattraining.nl of vul het contactformulier onderaan deze pagina in.

Docent: Mijn naam is Gerrit Jan Valk. Ik werk sinds 1997 in Research & Development. Eerst bij KPN Research, en sinds 2003 bij TNO. Daarnaast ben ik gemeenteraadslid in Delft.  Meer weten? Klik hier…

Reacties uit eerdere trainingen

‘Superleuke en leerzame training met een goeie afwisseling van theorie, praktijk en goeie voorbeelden! De sfeer was ontspannen en de tips van Gerrit Jan erg nuttig.’

‘De trainer wist veel van de inhoud en was duidelijk geïnteresseerd in het onderwerp. Dat maakte het makkelijk om te luisteren.”

‘Ik genoot van de atmosfeer in de workshop die door de deelnemers en de trainer werd gecreëerd. Dit betekent dat ik me vrij voelde om te praten. De trainer voorzag ons van nuttige individuele feedback.

Nog vragen over deze training? Neem vrijblijvend contact op.

Alvast wat tips?

Nieuwsgierig? Lees dan alvast deze artikelen over omgaan met weerstand:

I’m not a crook – ontken nooit een frame!

Omgaan met persoonlijke aanvallen

    Je naam (Verplicht)

    Je e-mail (Verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht